Vacatures.

Escaperoom de Bagijnetoren.

boy

Vacature


GAME-HOSTS GEZOCHT!

Escaperoom De Bagijnetoren zoekt game-hosts.

Als game-host ontvang je bezoekers, geef je een spannende inleiding en begeleid je groepen door ze te volgen met camera’s en eventueel te helpen met hints. Na het spel doe je een evaluatie van het bezoek samen met de spelers waarbij je verteld wat ze goed gedaan hebben en wat beter had gekund. Ook beantwoord je eventuele vragen van je gasten. Lijkt dit je leuk? Kijk dan of onderstaande op jou van toepassing is:

Gastvrij: Je stelt mensen op hun gemak en je kan overweg met allerlei soorten groepen. Je staat ook sterk in je schoenen als er zich onverwachte situaties voordoen.

Sterke storyteller: Met jouw energie en enthousiasme neem je onze bezoekers mee in het avontuur dat ze te wachten staat. Vloeiend Nederlands of Engels is voor jou geen uitdaging.

Zelfstandig, betrouwbaar, nauwkeurig: Je bent verantwoordelijk voor een goed verloop van de dag. Ontvangst van groepen, spelbegeleiding, schoonmaken, opruimen van de kamer en alles wat er nog meer voorbij komt.

Creatief en technische aanleg: als iets stuk gaat, heb je soms maar even de tijd om een spoed-reparatie uit te voeren of om een andere oplossing te bedenken.

Je vindt het niet erg om in het weekend en/of s ’avonds te werken.

Je hebt escaperoomervaring en het gespeeld hebben van onze kamer is een pré.

Je bent gemotiveerd.

Wij vinden het belangrijk dat onze bezoekers een optimale beleving hebben zowel voor, tijdens als na het spel. Daarom heb je in tegenstelling tot de meeste escaperooms geen anderhalf maar twee uur de tijd per groep.

Je verdiensten zijn afhankelijk van je leeftijd en mate van zelfstandigheid.

Geïnteresseerd?

Dan zien wij je reactie graag tegemoet Mail je CV en motivatie naar: info@debagijnetoren.nl Wij kijken uit naar je mail.

Contact


Mail je CV en motivatie naar: info@debagijnetoren.nl